Kirkkonummen kunnanvaltuusto kokoontui ensimmäisen läsnäolokokoukseensa koronatauon jälkeen 18.10 maanantaina. Kokouksen asialista oli lyhyt, ja sen keskeisimpiä asiakohtia olivat Veikkolan teollisuusalueen asemakorttelin kaavamuutoksen hyväksyminen ja Purokummuntien liittymän hankkeen lisääminen kunnan investointisuunnitelmaan. Itse kokouksen jälkeen valtuusto sai myös perusteellisen selvityksen liike-elämän tilanteesta Kirkkonummella ja kuuli samalla terveiset Kirkkonummen Yrittäjien hallitukselta.

Molemmat pykälät hyväksyttiin kunnanvaltuustossa yksimielisesti. Erityisesti Puronkummontien liittymän turvallisuuteen puuttuminen on äärimmäisen tärkeää, sillä K-Raudan liittymä 51-kantatielle on todettu vaaralliseksi. Liikenneturvallisuuden lisäämisen ohella investointi mahdollistaa kaupallisten palvelujen kehittämisen alueella entisestään tulevaisuudessa.

Vihreä valtuustoryhmä