Hienoja uutisia Kirkkonummen luonnolle!

Valtuuston asialistalla oli tänään poikkeuksellisesti vain 2 varsinaista asiaa ja yksi lisäpykälä. Kokousta jatkettiin edellisen viikonlopun valtuustoseminaarissa käsiteltyjen asioiden syventämisellä. Kirkkonummen kunnan uuden strategian valmistelu on siis aloitettu seminaarissa ja jatkuu syksyn mittaan.

Valtuustossa jätettiin aloite Kirkkonummen liittymisestä Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kampanjaan “Luontolahjani satavuotiaalle”. Aloitteeseen liittyi alustavia ehdotuksia suojeltaviksi alueiksi kunnan omistamilta mailta. Aloitteen allekirjoitti valtaosa kunnanvaltuutetuista ja ehdotusten pohjalta selvitetään nyt, miten Kirkkonummi voisi lähteä mukaan juhlistamaan satavuotiaan Suomen luontoa.

Täältä voi lukea lisää valtion käynnistämästä Suomi 100 -kampanjasta:

http://suomifinland100.fi/project/luontolahjani-satavuotiaalle/

Tämä oli myös ensimmäinen valtuuston kokous, joka striimattiin suorana! Jatkossa voi siis seurata kuntamme päätöksentekoa suorana verkon kautta. Seuraava kokous on 9.10.2017 klo 18.00. Kokoukset löytyvät täältä: https://www.kirkkonummi.fi/poliittinen-paatoksenteko

Vihreiden valtuustoryhmä