Kirkkonummen Vihreät nimesivät 9.2. kuusi uutta kuntavaaliehdokasta. Nimetyt ehdokkaat ovat Susanna Angervo-Gill, Jenni Annanolli, Sanni Jäppinen, Pekka Poutanen, Nina Serow ja Tapio Tamminen.

Olemme saaneet upeita ehdokkaita eri aloilta mukaan. Listalla on kuitenkin vielä reilusti tilaa ja nyt on tilaisuus lähteä vaikuttamaan oman kunnan asioihin: koulutus, päiväkodit, vanhustenhoito, kaikki tarvitsevat puolustajansa. Kunnan asukkaat ovat arjen asiantuntijoita ja heitä tarvitaan kuntapäättäjinä! Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää.

Tähän mennessä nimetyt ehdokkaamme sekä kuntavaaliohjelma löytyy sivulta kuntavaalisivultamme.

Seuraava Minustako kuntavaaliehdokas? -tapaaminen järjestetään 16.2. kello 17.30 Veikkolan kirjastossa. Luottamustyöstä ja ehdokkuudesta ovat kertomassa veikkolalainen väistyvä valtuutettu Marjokaisa Piironen ja puheenjohtaja Saara Huhmarniemi.

Saara Huhmarniemi
saara.huhmarniemi@vihreat.fi
050 3394349